De groep

Johan Bakker

Johan Bakker

Ik ben Johan Bakker, muzikaal leider van Notes.

Ik zit dagelijks in de keuken weer noten te bakken voor nieuwe arrangementen voor Notes. Daar is veel inspiratie voor nodig; welke nummers kies je, arrangement moet uniek zijn, een medley”? Mash up?, een solo? Wie dan? Erg leuk om te doen maar wel tijdrovend, en uiteindelijk is er een arrangement en speel ik daar ook vaak de muziek voor in tot een orkestband.

Door de ervaring van de leden van Notes en inmiddels het teamspel maken we er samen en typisch Notes nummer van. Ik hou er van om niet bestempeld te worden als Koor, vocal group of band…….maar gewoon als een unieke groep, NOTES!

Herman Deijk

Ik ben Herman Deijk, tot 2009 huis- tuin en badkamerzanger.

Via een popproject bij Notes beland en niet meer weggegaan.

Zingt ook nog in een band.

Oh ja! Heeft ook een gitaar.

Hans Hamoen

Hans Hamoen

Even voorstellen: Hans Hamoen, compositiejaar 1967. Ik ben getrouwd en vader van een zoon en dochter.

Met mijn baritonstem zing ik voornamelijk de baspartijen, maar de laatste tijd ook een aantal tenorpartijen. Achter de schermen vind ik het heel leuk om te zien hoe met ieders creatieve input een arrangement, choreo en de aankleding van een song ontstaat.

Mijn droom is om met Notes een geheel eigen song te maken, die andere mensen raakt. Een eerste aanzet daartoe hebben we al gedaan met de “FM3-demo van de dag” bij de Serious Request actie in 2016. Ik ben er trots op om staande tussen mijn maatjes van Notes mensen te mogen en kunnen vermaken.

Astrid Zennipman

Astrid

Ik ben Astrid.
Zingen doe ik mijn hele leven al. Het hoort bij mij;
het is een uitlaatklep, het schept een band, het geeft plezier en ontspanning.

Vanaf het eerste uur zing ik met mijn sopraanstem bij Notes. Ik hoop nog lang deel uit te kunnen maken van deze fijne groep.

We blijven ontwikkelen en groeien in alles wat we doen. Dat maakt Notes zo bijzonder.

Netty Knops

Netty

Ik ben Netty Knops, moeder van 2 kinderen en ik heb al bijna 25 jaar een relatie met de liefste man op aarde. Zingen en entertainen zitten in mijn bloed.

Ik heb vanaf mijn 6e tot mijn 15e gezongen en geacteerd bij Deventer opera en operette vereniging, onder leiding van Monique Braam.

Sinds 7 jaar zing ik bij de koren van Jacquline Heijse, daar heb ik altijd veel plezier aan. Dit zijn echt gezelligheidskoren. Ik ben er nu aan toe om een stapje verder te gaan met zingen en entertainen.

Notes volg ik al enkele jaren. En elke keer als ik Notes zie optreden word ik daar superblij van. Na het optreden in het worpplantsoen, voor 1250 jaar Deventer, heb ik de stoute schoenen aangetrokken om contact te leggen met Johan Bakker. Ik mocht auditie doen en sinds augustus 2019 zing ik lekker mee in de alt-partij.

Janneke Klein Leetink

Janneke

Janneke

Kirsten Hovenga

Kirsten

Ik ben Kirsten Hovenga, wonende in Twello samen met mijn man en onze 2 zoontjes.

Van kleins af aan heb ik op het toneel gestaan, maar altijd in een groep en toneelspelend. Zingen deed ik alleen in mijn veilige omgeving. Zeker niet voor anderen, veel te eng.

Een aantal jaar geleden toch de stap gemaakt om te gaan zingen, maar wel nog veilig in het koor bij een muziektheathergezelschap. Hier ben ik gestopt, maar… dat zingen, performen en de wens om dat zonder te kunnen doen is altijd blijven kriebelen!

Via collega Astrid met Notes in contact gekomen. Met knikkende knietjes auditie gedaan, maar ik heb me nergens meer welkom en geaccepteerd gevoeld dan in deze groep! Heerlijk om zo vrij te kunnen zingen met de ruimte om jezelf te ontwikkelen, dus dat hoop ik nog jaren te mogen doen bij Notes!

Fiona Dijkhof

Fiona

Ik ben Fiona, geboren in Apeldoorn.

Vroeger zong ik vooral voor de spiegel. Optreden? Brrr veel te eng. Op de havo heb ik geleerd dat ook optreden leuk kan zijn.

Ik ben bij Notes gekomen door mee te liften vanuit een andere projectgroep en zodoende ben ik al vanaf het begin onderdeel van de groep.

Het leukste aan Notes vind ik de afwisseling van onze nummer; up-tempo, ballads, nederlandstalig, solo’s, acoustisch etc. En we zoeken altijd weer naar iets nieuws en spannends.

Het fijne aan onze club vind ik de humor, de acceptatie, dat er altijd ruimte is om jezelf te ontwikkelen en dat we er voor elkaar zijn. Als iemand verdriet heeft leggen we onze microfoons neer om elkaar te steunen en daarna pakken we ze weer op om het van ons af te zingen of om een feestje te bouwen.
Dat is toch mooi?

Hans Veenhuis

Hans Veenhuis

Ik ben Hans Veenhuis, sinds 2014 zing ik mijn baspartij mee met Notes. 

Mijn zangcarrière is begonnen bij het projectkoor van Winterwonderland in Gorssel. Niet veel daarna werd het popkoor Swing Cooperation in Gorssel opgericht waar ik met veel plezier gezongen heb. 

Toch begon het te kriebelen om het een treetje hogerop te zoeken en heb ik de stap genomen om auditie te gaan doen bij Notes. Doodeng, maar door de warmte van de groep voelde het al snel heel vertrouwd. Ik behoor ondertussen tot de harde kern van Notes en blijf het iedere keer, tijdens een optreden, een uitdaging vinden om het publiek van jong tot oud te vermaken. Door het repertoire liggen een lach en een traan dan heel vaak dicht bij elkaar.

Annemiek Bos

Annemiek

Hi, als alt/hoge alt vul ik samen met Fiona, Margreet en Netty de ALT-klanken binnen onze groep. Ik voel me heerlijk wanneer we samen onze mooie liedjes zingen in alle toonsoorten met eigen arrangementen op de bekende songs. Zo lekker om tijdens de solo’s mn eigen gang te gaan, want dat kan bij ons.

Ik ben 48 jaar, echtgenote van Ronald en moeder van 4 jongvolwassen kinderen. In ons bedrijf ben ik verantwoordelijk voor de administratie, alle papierwerk, hou ik me bezig met personeelsbeleid en teamspirit en bemoei me met diverse andere zaken. Buiten zingen hou ik van interieur, kleding, ons hondje en lekker (gezond) eten; okee en een wijntje.

Als je meer te weten wilt komen moet je bij onze optredens komen kijken, we houden allemaal van een gezellig kletsje.

Marieke de Jong

Marieke

Zingen heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Klassiek, opera, close harmony, musical en nu… Notes.

Ik ben Marieke de Jong en woon met mijn twee lieve dochters en man in Twello.
Ik werk als manager van een afdeling personeel en organisatie bij Atlant, een zorgorganisatie in Apeldoor.

Als kind vond ik ‘t al fantastisch om op het podium te staan en mijn publiek te entertainen. En dat vind ik nu nog bij Notes.
Als mezzo-sopraan zing ik de ene keer als backing of onderdeel van de groep dan weer als solist vóór op het podium.

De combinatie tussen goede zang, staging, entertainment, een groep zangvrienden voor het leven en het steeds zoeken naar nieuwe manieren om ons publiek te vermaken maakt dat ik hoop nog vele jaren deel uit te maken van… Notes.

Miranda Meinders

Miranda


Robert Hendriksen

Robert heeft een heel belangrijke taak bij Notes. Hij bepaald uiteindelijk de mix en daarmee totale klank van Notes bij live-optredens.

Met zijn kritisch luisterend oor, rustige houding als de techniek t even laat afweten en vertaling naar de juiste settings op t mengpaneel is hij de man op de juiste plek. Daardoor heeft hij ook complimenten in ontvangst mogen nemen bij menig optreden.