Ik ben Netty Knops, moeder van 2 kinderen en ik heb al bijna 25 jaar een relatie met de liefste man op aarde. Zingen en entertainen zitten in mijn bloed.

Ik heb vanaf mijn 6e tot mijn 15e gezongen en geacteerd bij Deventer opera en operette vereniging, onder leiding van Monique Braam.

Sinds 7 jaar zing ik bij de koren van Jacquline Heijse, daar heb ik altijd veel plezier aan. Dit zijn echt gezelligheidskoren. Ik ben er nu aan toe om een stapje verder te gaan met zingen en entertainen.

Notes volg ik al enkele jaren. En elke keer als ik Notes zie optreden word ik daar superblij van. Na het optreden in het worpplantsoen, voor 1250 jaar Deventer, heb ik de stoute schoenen aangetrokken om contact te leggen met Johan Bakker. Ik mocht auditie doen en sinds augustus 2019 zing ik lekker mee in de alt-partij.